MDN

Dit doen Daan & Harrie voor jou

Ons werk is veelzijdig. Wij helpen bij de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van HR beleid die spelen in jouw organisatie. Als HR-sparringpartner zet je ons bijvoorbeeld in bij het verbeteren van processen en het begeleiden van verzuim- en verandertrajecten. Als coach en TMA-professional (Talenten Motivatie Analyse) maken we individuen en teams bewust van hun patronen en valkuilen. Maar bovenal gaan we op zoek naar hun intrinsieke motivatie en talenten. De basis voor succes!

HR Advies

In onze rol als HR-partner zijn wij een frisse wind; we kijken positief kritisch mee en dragen bij aan een toekomstbestendig HR beleid.

Klik hier voor HR advies

Coaching

Als coach zijn wij er voor iedereen die krachtiger, doelgerichter en effectiever wil functioneren. Concreet werken naar een realistisch en haalbaar doel.

Klik hier voor Coaching

Talentontwikkeling

Wij maken individuen en teams bewust van hun drijfveren en talenten. De motor voor beweging. Dit draagt bij aan optimale prestatie en werkplezier.

Klik hier voor Talentontwikkeling

Browser niet ondersteundUw browser is verouderdHierdoor kan de website die u wilt bezoeken niet (goed) worden weergegeven. Ook is werkt uw huidige browser niet meer volgens de laatste veiligheidseisen. Update uw browser. Heeft u al een andere browser zoals Chrome of Firefox geïnstalleerd? Gebruik dan uw andere browser om deze website te bezoeken.