MDN

Dit doen Daan & Harrie voor jou

Ons werk is veelzijdig. Wij helpen bij de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van HR beleid die spelen in jouw organisatie. Als HR-sparringpartner kun je ons bij voorbeeld inzetten bij het verbeteren van processen en het begeleiden van verzuim- en verandertrajecten. Als coach en TMA-professional (Talenten Motivatie Analyse) maken we individuen en teams bewust van hun patronen en valkuilen. Maar bovenal gaan we op zoek naar hun intrinsieke motivatie en talenten. De basis voor succes!

Coaching

Onze coaching is voor iedereen die krachtiger, doelgerichter en effectiever wil functioneren. Hiervoor is vaak een kritische blik in de spiegel nodig. Wij houden mensen deze spiegel voor zonder te oordelen. We gebruiken oplossingsgerichte methodieken door samen naar positieve inzichten en kernkwaliteiten te zoeken. Met een concreet stappenplan werken we toe naar een realistisch en haalbaar doel. Mensen zitten zelf aan het stuur en (her)ontdekken hun eigen kracht en kwaliteiten.

Wij hebben een geaccrediteerde opleiding tot professioneel coach afgerond en zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Organisaties, teams en individuele medewerkers kunnen bij ons terecht voor persoonlijke (systemische) coaching, loopbaan coaching (denk ook aan outplacement) en stress en burn-out coaching.

Maatwerk
Ieder coachtraject kent een individuele, persoonlijke opzet. Veelal geven we vorm aan onze trajecten op basis van de volgende stappen:
Vijf coachsessies (circa 1,5 uur per sessie) waarbij de volgende vragen centraal staan:

  • Waar loop ik tegenaan?
  • Wat wens ik?
  • Wat belemmert mij?
  • Wat heb ik nodig?
  • Wat doe ik? Het maken van een concreet actieplan
Browser niet ondersteundUw browser is verouderdHierdoor kan de website die u wilt bezoeken niet (goed) worden weergegeven. Ook is werkt uw huidige browser niet meer volgens de laatste veiligheidseisen. Update uw browser. Heeft u al een andere browser zoals Chrome of Firefox geïnstalleerd? Gebruik dan uw andere browser om deze website te bezoeken.