MDN

Teamwork

Ons hart ligt bij het succesvol inzetten van mensen en ontwikkelen van organisatie, teams en medewerkers. Voor onszelf geldt dat wij het meeste werkgeluk ervaren als samenwerken in een open sfeer,  bewustwording  creëren en onze kennis delen. Want delen is vermenigvuldigen. Daarom werken wij zelfstandig, maar bundelen we – Daniëlle en Hariëtte – ook onze krachten in ‘Daan & Harrie’. Wie wij zijn? Kijk verder en zie meer. Ontdek wie Daan & Harrie zijn!

Aangenaam, ik ben Daan

Ik werk sinds 2001 in het HR vak. Een enthousiaste professional. Gericht op ontwikkeling van mens en organisatie.

Coaching, talentontwikkeling en HR advies lopen als een rode draad door mijn arbeidsleven. Daarbij ligt mijn hart bij het optimaal inzetten en ontwikkelen van mensen binnen organisaties. Alles om mensen én organisaties te versterken. Mijn houding is open, toegankelijk, inlevend en doortastend. Met oplossingsgerichte methodieken zoeken we samen naar positieve inzichten en kernkwaliteiten. Via een concreet plan werk ik aan een realistisch en haalbaar doel. Mijn werkwijze is energiek, betrokken, verbindend, resultaatgericht en motiverend. Zelf ben ik een nuchter en no-nonsense ingesteld persoon en dat zie je terug in mijn werk in alle facetten van het HR vak en in -meer specifiek- de onderdelen van talentmanagement, persoonlijke (systemische) coaching, verzuimbegeleiding tot loopbaan- en stress en burn-out coaching. Uiteraard op basis van vertrouwen en respect.

Aangenaam, ik ben Harrie

Vanaf 2002 werkzaam als HR-professional. Een ervaren adviseur. Veelzijdig en resultaatgericht met de focus op de klant.

Al jarenlang werk ik als HR-adviseur, Coach en TMA-Professional. Ik geloof dat het inzetten van ieders talent en het nemen van eigen regie belangrijk is. Daarom help ik mensen en organisaties bij het verbeteren van werkprocessen vanuit het perspectief van de medewerker. Samen het HR beleid vormgeven, dat is mijn uitgangspunt. De woorden procesmatig, gestructureerd en veelzijdig zijn mij op het lijf geschreven. In mijn loopbaan geef ik vorm aan het HR vakgebied variërend van strategische tot operationele vraagstukken. Daarbij vertrouw ik op mijn ervaring en vakkennis en gebruik ik geschoolde methodes en technieken. Daarnaast ligt mijn kracht in het bewegen en verbinden van mensen en teams. Mijn aanpak is analytisch, diplomatiek, oplossingsgericht en soms een tikje onconventioneel.

Browser niet ondersteundUw browser is verouderdHierdoor kan de website die u wilt bezoeken niet (goed) worden weergegeven. Ook is werkt uw huidige browser niet meer volgens de laatste veiligheidseisen. Update uw browser. Heeft u al een andere browser zoals Chrome of Firefox geïnstalleerd? Gebruik dan uw andere browser om deze website te bezoeken.