MDN

Dit doen Daan & Harrie voor jou

Ons werk is veelzijdig. Wij helpen bij de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van HR beleid die spelen in jouw organisatie. Als HR-sparringpartner kun je ons bij voorbeeld inzetten bij het verbeteren van processen en het begeleiden van verzuim- en verandertrajecten. Als coach en TMA-professional (Talenten Motivatie Analyse) maken we individuen en teams bewust van hun patronen en valkuilen. Maar bovenal gaan we op zoek naar hun intrinsieke motivatie en talenten. De basis voor succes!

HR advies

Vanuit onze rol als HR-partner ondersteunen wij veelal MKB-organisaties, maar ook overheids-, onderwijs-, en zorginstellingen bij brede vraagstukken op het vakgebied van Human Resources. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van HR-processen, het vergroten van wendbaarheid en weerbaarheid, en begeleiden van verzuim- en veranderingsprocessen. In onze rol als HR-sparringpartner zijn we een frisse wind; we kijken positief kritisch mee en dragen bij aan een toekomstbestendig HR beleid voor jouw organisatie.

Duurzaam inzetbaar
Wij stemmen ons aanbod af op de vraag die leeft in jouw organisatie. Ons hart ligt bij het succesvol inzetten van mensen en het ontwikkelen en professionaliseren van organisaties, teams en medewerkers. Omdat wij geloven dat investeren in het menselijk kapitaal en HR-processen op positieve wijze bijdraagt aan de doelen en resultaten die je als organisatie nastreeft.

Bewegen en verbinden
Voor ons is het belangrijk dat we bewustwording creëren. Wat telt is heldere kaders, een open vizier en een eerlijke, integere aanpak. Vanuit onze jarenlange ervaring in het HR vak zijn wij prima in staat flexibel en veelzijdig te opereren. We weten mensen te bewegen en te verbinden en kennen de diverse tools en technieken.

Browser niet ondersteundUw browser is verouderdHierdoor kan de website die u wilt bezoeken niet (goed) worden weergegeven. Ook is werkt uw huidige browser niet meer volgens de laatste veiligheidseisen. Update uw browser. Heeft u al een andere browser zoals Chrome of Firefox geïnstalleerd? Gebruik dan uw andere browser om deze website te bezoeken.