MDN

Dit doen Daan & Harrie voor jou

Ons werk is veelzijdig. Wij helpen bij de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van HR beleid die spelen in jouw organisatie. Als HR-sparringpartner kun je ons bij voorbeeld inzetten bij het verbeteren van processen en het begeleiden van verzuim- en verandertrajecten. Als coach en TMA-professional (Talenten Motivatie Analyse) maken we individuen en teams bewust van hun patronen en valkuilen. Maar bovenal gaan we op zoek naar hun intrinsieke motivatie en talenten. De basis voor succes!

Talentontwikkeling

Ken je medewerkers. Vind, behoud en ontwikkel hun talenten. Daar geloven wij in. En daar helpen wij organisaties bij. Als gecertificeerde TMA Professionals maken wij individuen én teams bewust van hun drijfveren. Mensen herkennen en erkennen hun talent. Dit zelfinzicht leidt tot betere keuzes. Mooi voor medewerker, team en het totale organisatieresultaat! Mensen inzetten op basis van hun drijfveren en talenten is dé motor om ze in beweging te krijgen.

Talent Motivatie Analyse – TMA
Met de TMA-methode krijg je snel en eenvoudig op gestructureerde, professionele wijze inzicht in talenten, drijfveren en (aanleg voor) competenties. Hoe versterk en ontwikkel je jezelf het beste? Maar ook: wat kost jouw energie en waar liggen jouw valkuilen? Deze uitkomsten leggen wij vast op een positieve wijze, met het oog op een ontwikkeltraject, geven wij de uitkomsten weer in een concrete rapportage. Een TMA kan onderdeel uitmaken van een (loopbaan) coachtraject. Ook alleen een TMA uitvoeren is mogelijk. Wij zijn ruim ervaren in de juiste inzet van deze tool.

TMA voor teams
De inzet van TMA is ook een beproefde manier om een goede analyse van een team te maken. Deze teamanalyse is een uitstekend middel voor een talentdialoog tussen leidinggevende en team. De individuele voorkeuren en competenties komen naar voren. En dit leidt tot een optimale werkverdeling en betere teamprestatie.

Browser niet ondersteundUw browser is verouderdHierdoor kan de website die u wilt bezoeken niet (goed) worden weergegeven. Ook is werkt uw huidige browser niet meer volgens de laatste veiligheidseisen. Update uw browser. Heeft u al een andere browser zoals Chrome of Firefox geïnstalleerd? Gebruik dan uw andere browser om deze website te bezoeken.